up
down

Over

Nagtegaal Styling & Interieur is een studio voor interieur en styling opgericht door Louise Nagtegaal in 2010. “Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Als kind was ik uren gefascineerd bezig met het inrichten en veranderen van mijn poppenhuis, een wereld opzich creëren waar sfeer, kleur en opstelling toen al een belangrijke rol speelde”

De opleidingen interieur, verf & management en interieur & design waren mij dan ook op het lijf geschreven. Om mijn eigenzinnige ideeën en creativiteit vorm te kunnen geven heb ik hier mijn beroep van gemaakt. Als professional kan ik mijn passie uitdragen met mijn bedrijf. De visie is een persoonlijk, goed passend plan te ontwerpen voor elke gelegenheid met de juiste sfeer waar de klant of opdrachtgever zich in herkent en zich fijn in voelt. Door goed te luisteren, de juiste kleuren te combineren en passende decoraties te gebruiken wordt er een sfeer gecreëerd die aansluit bij de wensen van de klant of opdrachtgever.

Mijn inspiratie haal ik uit alledaagse dingen. Een etalage in de stad of een foto in een tijdschrift, maar ook muziek, een film en natuurlijk Ameland inspireren mij enorm. Ik bezoek regelmatig vakbeurzen en hou mezelf goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Mijn motto: “Ga maar versieren er valt altijd wel iets te vieren” & “do more of what makes you happy”

Veel van de styling producten die ik gebruik zijn ook te koop op mijn webshop webshopZilt.nl.

De website geeft een indruk van mijn werk als stylist, die wellicht inspireren om samen met mij kritisch naar je interieur te kijken. Nodig mij vrijblijvend een keer uit voor een kennismaking.

Louise Nagtegaal

2015-09-01 17.00.53